Fotbalistul buzoian Cătălin Vlaicu (26 ani) va juca din nou sub comanda antrenorului Viorel Ion. Vineri seară, jucătorul care ultima dată a evoluat la Poli Iași a semnat un contract, valabil pe o perioadă de un an cu C.F.Brăila, echipă la cârma căreia, a fost instalat recent ,,Vioară”. Deși a mai avut și alte oferte, fundașul Vlaicu spune că unul dintre motivele pentru care a ales formația de la malul Dunării este și acela că îl va avea ca antrenor pe Viorel Ion.
,,A contat mult faptul că nu cu mult timp în urmă conducerea tehnică a echipei a fost preluată de Viorel Ion, un antrenor care indiferent unde este urmărește performanța. Bineînteles că sunt mulțumit și din punct de vedere financiar iar la C.F.Brăila sunt niște oameni destul de serioși care au un proiect frumos. Pentru noul sezon și-au propus o clasare pe unul dintre locurile fruntașe și sper să facem treabă bună’, ne-a declarat Cătălin Vlaicu.
Jucătorul a mai avut o ofertă și de la Farul Constanța pe care a refuzat-o motivul fiind de natură financiară. Câteva zile, Vlaicu s-a antrenat cu echipa la care s-a consacrat, Gloria Buzău, și a apreciat faptul că cei din conducerea clubului i-au spus că poate reveni oricând în Crâng.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.