Opt firme naționale și internaționale se luptă în acest moment pentru adjudecarea lucrărilor proiectului privind asfaltarea cartierului Mihai Viteazu, reabilitarea centrului istoric Cuza Vodă și amenajarea a jumătate din stațiile de autobuz de pe raza municipiului Buzău. Valoarea proiectului este de 250 de milioane de lei iar licitația a început în jurul prânzului.
„Este ultimul proiect din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, proiect care a fost întârziat aproape trei luni din cauza unor contestații. Astăzi va fi ținută licitația și anunțat câștigătorul. Sunt 8 firme din care una am văzut că este din Spania și fiind doar societăți mari sperăm ca să nu mai fie iarăși contestații ca să se întârzie demararea proiectului. Lucrările vor consta în reabilitarea Străzii Cuza Vodă, asfaltarea integrală a cartierului Mihai Viteazu și amenajarea a jumătate din stațiile de autobuz de pe raza municipiului Buzău. Sper ca lucrările să demareze în maxim o luna de zile iar constructorul care va câștiga va trebui să lucreze în paralel la toate obiectivele pentru că și așa s-a pierdut timp prețios”, a declarat viceprimarul municipiului Buzău, Marcel Ciolacu.
Proiectul este finanțat de fonduri europene iar municipalitatea nu contribuie decât cu doi la sută din valoarea proiectului.

Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. Cucu! Noroc cu Ciolacu că avem câteva părculeţe amenajate în ultimii patru ani şi giratoriile de la UE! Nădejdea în boşco e slabă. Asfaltarea în Mihai Viteazu e o promisiune, dom Costică, de vreo opt ani după câte îmi amintesc eu. Las-o baltă, retrage-te . Ai face cel mai mare bine din viaţa ta!!

  2. Cand sa ii credem pe d-nii Ciolacu si Boscodeala? Acum sau la inceputul campaniei electorale, cand spuneau cu nerusinare ca licitatia pentru M Viteazul s-a desfasurat, ca fiecare locuitor poate afla dintr-o programare cand i se va asfalta strada pe care locuieste. Cati ani trebuie sa mai ascultam asemenea minciuni? Singura solutie este sa iesim la vot si sa il votam pe d-nul Negoita Paul. Merita cu prisosinta sa devina primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.