Criminalul din Năeni, Eugen Galeș, nu se potolește nici după gratii. Individul a mai ucis un om, după ce a şocat întreaga ţară omorându-şi mătuşa şi un consătean, în urmă cu 2 ani.

În data de 21 mai Eugen Galeș, încarcerat la Penitenciarul Mărgineni, a bătut bine un alt deținut în vârstă de 31 de ani care a ajuns în comă la spitalul din Târgoviște. Lovitura pe care Galeș i-a aplicat-o celuilalt deținut cu un scaun de lemn a fost atât de puternică încât omul a ajuns de urgență la un spital din Capitală, cu capul zdrobit,  unde a decedat în cursul zilei de ieri.

Eugen Galeș supranumit „Criminalul din Năeni” şi-a ucis în aprilie 2010, o mătuşă, în vârstă de 70 de ani cu mai multe lovituri de sapă, pentru ca la doar câteva zile să ia viața unui bărbat de doar 31 de ani pentru a-i lua hainele și calul. Când a fost prins, la câteva zile după comiterea celei de-a doua crime, Eugen Galeș arăta ca un om al pădurii, pentru că de mai bine de 7 ani se ‎ascundea de oamenii legii într-o grotă de pe dealurile din Năeni, având de ispășit o pedeapsă pentru că își bătuse un vecin. Nici după ce a fost încarcerat de oamenii legii, Eugen Galeș nu s-a potolit. El a evadat în luna martie a anului trecut din sediul Judecătoriei Moreni unde era judecat pentru faptele comise anterior crimelor din primăvara lui 2010. Timp de o lună, anchetatorii s-au chinuit să dea de urma bărbatului care, în tot acest timp, s-a ascuns prin pădurile din jurul orașului Moreni. Cel mai probabil, după crima comisă la finele lunii trecute, Galeş îşi va petrece tot restul vieţii după gratii.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.