Perchezitii-3

UPDATE:
Perchezițiile se desfășoară la indivizi din Calvini, Cozieni, Unguriu și Cislău dar și din București, Ilfov și Botoșani. Vizați de acțiunile polițiștilor sunt mai multe persoane care făceau afaceri cu miez de nucă. Practic, persoane fizice neautorizate din Buzău vindeau miez de nucă unor indivizi din Botoșani, care apoi trimiteau marfa în afara țării totul desfășurându-se în afara legii. Unul dintre cei implicați în afacerea necurată cu miez de nucă ar fi un lider al romilor din Calvini.

10 percheziţii domiciliare sunt efectuate marți dimineață de poliţişti buzoieni de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi Secţiile de poliţie rurale Pârscov şi Cislău.
Percheziţiile au loc în judeţele Buzău, Ilfov, Botoşani şi în municipiul Bucureşti, vizate fiind 9 persoane fizice şi o persoană juridică, cercetate în două dosare penale instrumentate de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău. Prejudiciul iniţial estimat în acest caz este de peste 10 miliarde de lei vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.