Nouă conducători auto au rămas fără permis de conducere după ce au tranzitat șosele din județul Buzău cu viteze mai mari decât permite legea. Peste 100 de autoturisme au fost depistate circulând cu viteze mai mari decât limita admisă iar în 9 din cazuri s-a impus și reținerea permisului de conducere pentru că șoferii au depășit cu mai mult de 50 de kilometri limitele impuse de lege. Astfel, DN2 E 85 continuă să se mențină în top la capitolul încălcări ale limitei de viteză. Recordul zilei de ieri a fost stabilit de un bucureștean de 31 de ani care și-a condus autoturismul în afara localității Racovițeni cu 174 de kilometri la oră, urmat de un cetățean portughez care a fost surprins de radar în afara localității Poșta Câlnău circulând cu 160 km/h și de un polonez ce mergea pe șoseaua europeană cu 156 km/h.
Nici în oraș șoferii nu au fost mai cumpătați. Ieri pe strada Transilvaniei, un bucureștean de 33 de ani a fost depistat conducându-și autoturismul de teren cu 114 km/h.
Toți ce 9 conducători auto care au circulat cu viteze mult mai mari decât limitele impuse s-au ales cu permisele suspendate pentru o perioadă de 90 de zile.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.