O groapă din asfalt, în apropiere de orașul Buzău, i-a salvat viața unui gălățean care era transportat de urgență la un spital din București, după ce s-a înecat cu o bucată de măr.
Bărbatul mânca ieri un măr când, la un moment dat, s-a înecat cu o bucată din fruct. Cineva din familie a sunat imediat Salvarea. Odată ajunși la fața locului, medicii de la Ambulanța Galați i-au acordat omului îngrijirile medicale necesare și l-au transportat la Spitalul Județean. Medicii de aici au decis ca omul să fie transportat de urgență cu salvarea la un spital din Capitală unde să fie supus unei intervenții în urma căreia să-i fie eliminată bucata de măr care-l asfixia. Pe drum spre spitalul din București, în apropiere de Buzău, s-a produs însă minunea la care nimeni nu se aștepta.
Ambulanța a intrat cu o roată într-o groapă, moment în care pacientul a început să tușească violent, s-a învinețit la față, iar în final, a eliminat bucata de măr care putea să-l ucidă.
Bărbatul a început să se simtă mai bine, a fost consultat de medicii de pe Salvare care au decis să nu-l mai ducă la București ci să se orienteze către cea mai apropiată unitate spitalicească, respectiv Spitalul Județean Buzău. Aici, medicii au constatat că gălățeanul nu mai are nici o problemă, motiv pentru care s-a luat hotărârea ca Ambulanța să facă drum întors spre Galați.
Și uite așa, o groapă din carosabil a salvat viața unui om….să nu mai spună nimeni vreodată că nu sunt bune la ceva și craterele din șosele pe care cu toții ajungem să le înjurăm la un moment dat.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.