Bătaie ca în fileme, marți dimineață, la Primăria Cochirleanca. Protagoniști nimeni alții decât conducătorii comunei primarul Neculae Stancu și vicele Marius Putinică. Între cei doi există de mai multă vreme anumite neînțelegeri legate de faptul că vicele Marius Putinică ar vrea să candideze în vară pentru prima funcție în comună. Veste anu prea i-a picat bine lui Neculae Stancu care și-a pus în gând să îl schimbe pe Putinică din funcție la prima ședință a Consiliului Local. De aici și până la bătaie nu a mai fost decât un pas.

În cursul dimineții viceprimarul Putinică a cerut ajutar la 112 susținând că a fost bătut de primar.

„M-a lovit cu pumnul, m-a dat jos și a sărit cu picioarele pe mine”, a declarat vicele Marius Putinică.

Primarul Neculae Stancu a negat că între el și vice ar fi avut loc vre-un conflict însă după ce s-a văzut cu Poliția la ușa Primăriei atât primarul a depus plângere penmtru lovicre iar vicele a depus plângere pentru lovire și amenințare și s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău pentru a se stabili gravitatea loviturilor încasate .

Neculae Stancu și Marius Putinică pe vremea când se înțelegeau

Poliția trebuie să facă acum lumină și să stabilească cine se face vinovat de încăierarea iscată între cei doi. Până atunci, liderul PNL Buzău deputatul Cristinel Romanescu dezaprobă atitudinea celor doi și le recomandă să găsească o cale de înțeleghere rezonabilă.
„Am aflat despre existenta unui incident în Primăria Cochirleanca. Știu ca este o mai veche animozitate între primar și viceprimar, dar asta nu înseamnă că nu se poate purta un dialog civilizat și argumentat. Nu sunt de acord cu niciun fel de violență verbală, cu  atât mai puțin fizică și sper să înțelegem că doar un dialog poate rezolva această problemă, nicidecum forța. Este regretabil că se întâmplă asemenea gesturi, sper să ajungă la o înțelegere rezonabilă”, a declarat președintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu.

De asemenea, o lămurire rapidă a situației ar putea fi dată de sistemul de monitorizare video care era existent în Primăria Cochirleanca în urmă cu ceva ani dacă nu cumva între timp a fost desființat având în vedere că  Neculae Stancu, pe atunci secretar al comunei, a fost filmat furând din documentele Primăriei.

Citeste și: După ce a fost prins de camerele de luat vederi furând acte din Primărie, secretarul comunei Cochirleanca se vrea primar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.