Locatarii unui bloc din Buzău așteaptă de 6 luni un răspuns de la municipalitate. Vezi aici despre ce este vorba!

2

Locatarii unui bloc de pe bulevardul 1 Decembrie 1918 se luptă  de o jumătate de an să convingă Primăria să asfalteze parcarea aferentă imobilului.  Prima solicitare către municipalitate, care viza parcările a două blocuri, a fost trimisă de Asociația de proprietari PT39 la începutul lunii noiembrie 201 iar pe data de 11 noiembrie 2015 municipalitatea a emis o adresă prin care informează Asociația de Proprietari că va asfalta porțiunile cu probleme în funcție de programul de lucrări aprobat și de starea vremii. Câteva zile mai târziu muncitorii au poposit în fața blocului 3B și au turnat asfalt în parcare fără a se atinge însă și de parcarea blocului 3A pentru care asociația de proprietari făcuse solicitarea.

adresa PrimarieDe atunci, de la finele lunii noiembrie, locatarii încearcă să afle de la municipalitate de ce nu s-a asfaltat și parcarea celuilalt bloc însă demersul pare sortit eșecului. Sătui să aștepte răspunsul care de 6 luni întârzie să vină, la fel ca și covorul asfaltic pentru cel de-al doilea bloc, unul dintre locatari a transmis corespondența și către presa locală. Prin urmare publicăm și noi adresele făcute Primăriei în speranța că vom reuși să dăm o mână de ajutor celor care încă așteaptă un petic de asfalt în parcarea de la blocul 3A din bulevardul 1 Decembrie 1918:

 

   Buna ziua ,

Reiau acest mesaj , in speranta ca poate dupa doua incercari fara nici un raspuns din partea dvs , reusim sa primim si noi un raspuns , o promisiune , …de ce nu ..sau o minciuna ….

Va reamintesc ca va scriu in numele a catorva zeci de familii , care fac un apel disperat la institutiile abilitate in vederea amenajarii in conditii umane a celei mai „jenante” parcari din minicipiul Buzau , care as putea s-o definesc ca o mare mocirla , o mare mizerie , ceva inadmisibil pentru anul 2016 .

Reiau istoricul „monologului” – schimbului de emailuri din 26 noiembrie 2015 :

Buna ziua , 

Va scriu in calitate a unui locatar al blocului 3A , str 1 Decembrie 1918 , Buzau . 

In data de 09.11.2015 a fost emisa de DIRECTIA TEHNICA a Primariei Buzau  catre Asociatia de Proprietari PT39 o informare cum ca s-a luat la cunostinta cererea emisa de catre acestia cu privire la asternerea unui covor asfaltic in parcarile blocurilor 3B + 3A (a se vedea atasamentul la acest email) 

Acum 10-14 zile s-a pus in pratica asternerea asfaltului , dar , doar in parcarea blocului 3B . 

In acest sens , exista informatii clare cand se au in vedere si lucrari referitoare la asfaltarea parcarii blocului 3A (cererea emisa de Asociatia de Propietari au inclus ambele parcari , dar lucrarile efectiv au fost efectuate doar pentru parcarea blocului 3B

In speranta unui raspuns prompt , va multumim anticipat ! 

O zi buna ! ” 

Desi Asociatia de proprietari PT39 – a emis cererea de asfaltare catre primaria Buzau pentru ambele parcari ale blocurilor 3A + 3B(primaria chiar a confirmat in acest sens – a se vedea atasament)  ,  lucrarea s-a efectuat doar pentru parcarea blocului 3B (desi starea parcarii era net superioara fata de cea de la blocul 3A) . Acum , acest lucru acum este explicabil , dat fiind ca una din locatarele blocului 3B este secretara unuia dintre alesii nostrii …

Oare cat mai trebuie sa ne injosim in tara asta ? Oare cat mai trebuie sa suportam ?? Oare ce trebuie sa facem sa ne bucuram si noi de normalitate ??

V-ati dori sa ajungeti zilnic la masina dvs , in conditiile de mai jos ? …

In speranta ca de data aceasta ne putem bucura de un raspuns din partea dvs , va multumim anticipat !!!

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.