O postare pe Facebook a unei buzoience a produs vâlvă în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Buzău. Conform informației inițiale un copil din sistemul de protecție socială ar fi fost internat în Spitalul Județean Buzău după ce ar fi fost bătut de alți colegi.
„Astazi,am fost in vizita la o ruda apropiata in spitalul judetean buzau, fara sa stiu ca acest copil in varsta de 7 anisori ,este abandonat m-am apropiat de el ,si am inceput sa vorbim. l-am intrebat daca este cu cinva,acesta spunadu-mi ca el creste la casa de copii, am insistat cu intrebarile si l-am rugat sa imi spuna ce a patit la ochi? Relpica lui a fost :,,am cazut pe scari”!foarte speriat si cu capul plecat in acelasi timp plangand! I-am dat telefonul meu sa se uite la desene iar acesta a inceput sa ma ia in brate si sa imi povesteasca cum copiii de acolo il bat in ultimul hail cum il chinuie iar doamnele profesoare nu le fac nimic acestora dandu-mi seama ca lovitura de la ochi nu este din cauza scarilor ci a acelor copii care duc acolo o lupta pentru supravietuire!! Sunt foarte mahnita cum in anul 2017 copiii sunt crescuti si educati in acest fel.oare ce putem noi sa facem pentru a ajuta acesti copii care nu au nicio vina ca s-au nascut si au fost abandonati?? Cum putem sa mai fim oameni civilizati cand o mare parte din urmasii nostrii sunt educati si crescuti pentru a bate, ucide si a se purta ca niste brute cu semenii lor?„
Conducerea DGASPC s-a autosesizat și a demarat o anchetă solicitând date despre starea copilului și cum a ajuns în această situație șefei centrului de plasament.
Directorul DGASPC, Loredana Dorobanțu a declarat pentru Observatorul Buzoian că a fost vorba despre o accidentare ușoară a copilului, accidentare care a survenit în joacă. Mai mult copilul a fost externat miercuri dimineață și va pleca în tabără alături de colegii săi în cursul zilei de astăzi.

3 COMENTARII

  1. cred cu toata convingerea ca povestea este adevarata, dar identitatea copilului trebuie PROTEJATA. E minor si orfan. NU AVEM VOIE SA-I FACEM PUBLICA IDENTITATEA! va rog sa cenzurati URGENT fotografia copilului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.