Două persoane și-au pierdut viața în această seară în două accidente rutiere asemănătoare.
Una dintre tragedii s-a produs pe DN 2 B, pe drumul care leagă Buzăul de Brăila. Un bărbat de 44 de ani a fost lovit mortal de un TIR cu număr de Ucraina, după ce a ieșit brusc în fața mașinii iar șoferul nu a putut evita impactul. Martorii accidentului spun că bărbatul care a sfârșit lovit de TIR este singurul responsabil de cele întâmplate.
În ceea ce privește ancheta la fața locului, polițiștilor le-a fost imposibil să înțeleagă varianta șoferului despre accident. Bărbatul vorbea doar rusă și nu a fost înțeles de nici unul dintre agenții trimiși la locul evenimentului.
Culmea este că înainte de a fi lovit de TIR, bărbatul de 44 de ani fusese sancționat tocmai că mergea pe mijlocul drumului.
” Cu aproximativ o oră și jumătate înainte de producerea accidentului, pietonul a fost sancționat de agenții de Poliție Rutieră pentru faptul că se deplasa pe partea carosabilă aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. A fost îndrumat spre domiciliu dar, se pare că, după ce au plecat din zonă agenții de circulație a revenit pe stradă si s-a produs accidentul,” a declarat în această seară șeful Poliției Rutiere, comisarul șef Nicolae Vasile.
Iar acesta nu a fost singurul accident petrecut în această seară  la Buzău. Aproape la aceeași oră, în celălalt capăt al județului, o femeie de 64 de ani și-a pierdut viața în condiții asemănătoare. Accidentul a avut loc pe Drumul Județean 203 K la Lopătari când o mașină care circula regulamentar a lovit mortal o femeie ce mergea pe marginea drumului.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.