Patru tineri gălățeni cu âîrste cuprinse între 14 și 30 de ani au fost reținuți de polițiști ieri după ce oamenii legii au descoperit asupra lor bijuterii furate.
Deoarece existau informații că o grupare de hoți ce au ca acoperire comerțul ambulant cu detergenți își face de cap prin Buzău, oamenii legii au organizat ieri o acțiune de căutare a a suspecților la care au participat 15 echipe de polițiști .
În jurul orei 16.00 polițiștii au identificat o mașină înmatriculată în Iași în care se aflau doi tineri într-o parcare din oraș. Urmărindu-i pe cei doi spre ieșirea din oraș, polițiștii au observat cum aceștia au luat în mașină două tinere care au coborât dintr-un taxi, acesta fiind momentul în care oamenii legii au intervenit și i-au condus pe toți la Poliție pentru cercetări. Aici, polițiștii buzoieni au găsit asupra uneia din tinere în vârstă de 14 ani o brățară abia furată dintr-un apartament și care nu fusese reclamată. Bijuteria a fost înapoiată proprietarei, o bătrână de 83 de ani din municipiul Buzău, iar cele două tinere de 14 și 17 ani precum si un gălățean de 30 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore existând informații că nu sunt la prima faptă de acest gen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.