Firma desemnată de Primărie cu realizarea expoziției de pe Calea Eroilor a lucrat serios în cursul nopții și marți dimineață a terminat de înlocuit imaginile cu Nicolae Ceaușescu dar și cea în care apărea primarul Constantin Toma alături de IPS Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, Titus Corlățean și istoricul Marius Nicoară.

Mai mult, Marius Nicoară cel desemnat să se ocupe de prezentarea expoziție în cadrul manifestărilor organizate marți era la prima oră și inspecta toate panourile pentru a se asigura că nu mai este nici o imagine care ar putea da naștere la comentarii.

Și președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu a comentat pe pagina sa de Facebook schimbarea despre care consideră că a fost făcută „noaptea ca hoții”.

„Noaptea ca hoții! Așa a dat jos primarul Toma pozele cu Nicolae Ceaușescu de pe Calea Eroilor. N-a vrut ieri nici să intre în direct la TV, nici să răspundă la telefon să explice logica afișării lui Ceaușescu în locul fotografiilor cu eroii neamului. Până la urmă, buzoienii au avut dreptate și l-au dat jos pe Ceaușescu”, a scris pe Facebook deputatul liberal.

În cursul zilei de luni a fost realizat și un panou în care sunt prezenți eroii buzoieni morți în teatrele de operații, pompierii și jurnaliștii decedați în deflagrația de la Mihăilești din 2004 dar și militari ai unității de la Boboc care au sfârșit în accidente aviatice.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.