Cristi Romanescu, preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, ar putea fi cel de-al doilea vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Buzău. Mai multe surse ne-au dat ca sigură, în această dimineaţă, informaţia că Romanescu ar urma să facă echipă cu Petre Emanoil Neagu, cel despre care se ştie deja că va continua să activeze ca vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, alături de preşedintele Cristi Bîgiu.

Între timp, a debutat prima şedinţă de validare a miniparlamentului judeţean buzoian. Până la ora transmiterii acestei ştiri, au fost validate mandatele consilierilor judeţeni care, mai apoi, vor depune jurământul, conform legii.

În locul deputatului Cezar Preda, ales primul pe listele de consilieri PDL dar care s-a retras, a fost validat Raul Florescu. În locul democrat liberalului Liviu Mocanu, care a ales de asemenea, să se retragă din Consiliul Judeţean, a fost validat Ion Coman în timp ce în locul lui George Anton, căruia PDL i-a retras sprijinul politic, a fost validat Grigore Nedelcu.

Locul lăsat liber de preşedintele Consiliului Judeţean, Cristi Bîgiu, a fost ocupat de Doru Muzgoci.

Vom reveni cu detalii din prima şedinţă a noului Consiliu Judeţean Buzău!

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.