cutitar
UPDATE: Individul care a înjunghiat doi tineri pe bulevardul unirii la finele lunii mai a fost arestat pentru 30 de zile. Instanța a admis propunerea parchetului și a decis că buzoianul să fie cercetat în stare de arest preventiv.
Iată comunicatul Parchetului:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au dispus la data de 19.08.2015 punerea in miscare a actiunii penale împotriva inculpatului minor M.M pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor si loviri sau alte violente.
Din cercetările efectuate si probele administrate in cauză, rezultă că in seara zilei de 31.05.2015, inculpatul M.M in timp ce se afla la intersectia străzii Patriei cu bulevardul Unirii din mun.Buzău, având asupra sa un briceag, l-a injunghiat in zona femurală a piciorului stâng pe C.D.V, căruia i-a cauzat leziuni ce i-au pus viata in primejdie. S-a mai reținut că in aceeași imprejurare inculpatul M.M, cu acelasi briceag, l-a tăiat in zona călcâiului stâng si pe B.M.V, cauzându-i leziuni ce nu au necesitat zile de ingrijiri medicale.
A rezultat, de asemenea, că după comiterea faptelor, inculpatul a plecat din mun.Buzău in mun. București mergând la un văr al său, până la jumătatea lunii august 2015, sustrăgându-se astfel de la cercetări. A fost identificat in trafic de organele de poliție in ziua de 19.08.2015 in centrul mun.Buzău.
Inculpatul M.M a fost retinut pentru 24 de ore, începând cu data de 19.08.2015 si a fost prezentat instantei – Tribunalul Buzău cu propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău privind luarea măsurii arestării preventive.
Prin încheierea din 20.08.2015 instanta a admis propunerea parchetului, a dispus arestarea preventivă a inculpatului M.M pentru 30 de zile si emiterea mandatului.

Cuțitarul de pe Unirii care la sfârșitul lunii mai a înjunghiat doi tineri ziua în amiaza mare și apoi a fugit a fost prins miercuri seară. Individul a fost descoperit pe raza municipiului Buzău de polițiștii de la Investigații Criminale care au colaborat cu autoritățile străine pentru depistarea infractorului.
Încercuit de oameni ai legii, cuțitarul nu a opus rezistență. El a fost dus în arest iar joi va fi dus pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău după care va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.
Individul va fi cercetat pentru tentativă de omor.
La sfârșitul lunii mai, tânărul de etnie romă, prins acum de polițiști, a atacat cu cuțitul în zona intersecţiei Patriei cu Unirii 3 tineri care mergeau către un magazin din zonă. El l-a abordat pe unul dintre cei trei, după care în urma unui schimb de replici, a scos un cuțit pe care-l avea la el și a încercat să-l taie.
Acesta a reușit să fugă însă la un moment dat a căzut pe o trecere de pietoni iar agresorul s-a năpustit asupra lui. Ceilalţi doi tineri au sărit în ajutorul prietenului lor însă au fost răniţi de agresor.
Unul dintre tineri a fost înjunghiat în zona femurului, fiindu-i pusă viața în pericol, iar celalalt la călcâi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.