Geta BURDUCEA
Geta Burducea a fost reconfirmată în funcția de șef al Inspectoratului Școlar Buzău după ce a ratat de două ori concursul organizat de Ministerul Educației, concurs la care contracandidata sa nr. 1, Ionela Voicu, a reușit rezultate mai bune. Burducea va rămâne șef al învățământului buzoian până pe 31 august, la acea dată urmând a-i expira delegația.

Reconfirmarea Getei Burducea pe postul de șef al IȘJ Buzău pare să fi inflamat un pic spiritele în rândul cadrelor didactice.
Multe voci, sub rezerva anonimatului însă, susțin că aceasta nu mai avea ce să caute pe fotoliul de general al IȘJ Buzău dat fiind că a ratat de două ori concursul organizat de ministerul de resort.
Ba mai mult, a existat un candidat care la ambele examene a obținut rezultate mai bune decât Burducea, în speță Ionela Voicu. La ambele runde ale concursului respectiv, învățătoarea Voicu a promovat proba scrisă, fiind „trântită”, în schimb, la proba CV-ului, la primul concurs, și la interviu, la cel de-al doilea în timp ce Burducea a fost eliminată din prima.
La al doilea concurs organizat de Ministerul Educației, Ionela Voicu a depus contestație, însă oficialii ministeriali au decis, în urma analizării prestației învățătoarei de la Cislău, că nu merită cele 49 de sutimi care ar fi propulsat-o în funcția cheie de la vârful IȘJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.