Cristi VOICU
Fostul șef al Gărzii Financiare Buzău, Cristi Voicu, a decedat duminică după amiază pe patul de spital, după o grea suferință. Voicu suferea de cea mai cumplită formă de tumoare canceroasă la creier, diagnostic care i-a fost stabilit în luna octombrie a anului trecut. De atunci, fostul șef al Gărzii Financiare a trecut prin grele suferințe, fiind supus unui număr de două intervenții chirurgicale la cap, extrem de dificile.
Ultima dată a fost operat la începutul acestui an, însă boala s-a dovedit a fi nemiloasă. Cristi Voicu a fost internat săptămâni la rând, inclusiv în Spitalul Județean Buzău, dar fără succes. Duminică după amiază, Cristi Voicu și-a luat rămas bun pentru totdeauna de la cei dragi, de la soția sa și de la cei doi copii pe care îi are, o fată, studentă, și un băiat în clasa a IV-a.

Cristi Voicu avea 50 de ani și era căsătorit cu Camelia Voicu, inspector de biologie în cadrul IȘJ Buzău. El va fi înmormântat miercuri la Cimitirul Dumbrava, dar până atunci cei care l-au cunoscut îi pot aduce un ultim omagiu la locuința sa de pe strada Toamnei, acolo unde va fi depus sicriul cu trupul neînsuflețit, și apoi la capela Cimitirului Dumbrava.

De când Cristi Voicu a trecut în lumea celor drepți, mesajele de la cei care l-au cunoscut curg pe rețelele de socializare. Toată lumea își exprimă regretul față de moartea prematură a celui care a condus Garda Financiară Buzău, fără a i se putea reproșa ceva din punct de vedere profesional sau uman.

Iată doar câteva dintre mesajele postate pe rețelele de socializare de cei care l-au cunoscut pe Cristi Voicu:

Geta Burducea Dumnezeu are nevoie si de suflete mari . Asa era Cristi Voicu ! Putere familiei iar lui…drum drept in Lumina ! Sa ii fie tarana usoara !

Simona Burcea Dumnezeu sa-l ierte!

Silvia Roxana Drimba Sincere condoleante si din partea fam. Drimba! Cristi a fost un om minunat! D-zeu sa-l odihneasca!

Nicolaie Potec CRISTI NU AVEA PACATE ! A FOST O PERSOANA ONESTA SI CU UN CARACTER DEOSEBIT ! DUMNEZEU SA -L ODIHNESCA , SI SA-I OCROTEASCA FAMILIA !

Bran Lena Dumnezeu sa l odihneasca n pace!

Florin Zafiu Dumnezeu sa il ierte ! Un om rar. Condoleante.

Marin Ion Dumnezeu sa-l ierte!O adevarata pierdere!

Daniela Burducea nu pot sa cred ! un om deosebit ! Dumnezeu sa l ierte !!

Corbu Rodica D ZEU SA L ODIHNEASCĂ ÎN PACE! PĂCAT. .

Corneliu Floriceanu Dumnezeu să-L odihnească!

Pororo Maria Dumnezeu sa-l odihneasca !Un om deosebit,un buna prieten.Dumnezeu sa te ierte Cristi .Pacat ca Dumnezeu ia oamenii buni.

Dumnezeu să-l odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.