Svaicovschi
Durere în rândul profesorilor și elevilor de la Liceul Tehnologic Traian Săvulescu din Râmnicu Sărat. Unul dintre dascălii iubiți, profesorul Daniel Svaicovschi, a murit la doar 42 de ani, se pare că în urma unei complicații cardiace. Cadrul didactic care preda la liceul râmnicean din 1996 era tatăl unei fetițe.
Imediat după răspândirea veștii că profesorul Daniel Svaicovschi nu mai e printre noi pe rețelele de socializare au început să curgă mesaje din partea celor care l-au cunoscut și iubit pe dascălul care a pierit la doar 42 de ani.

”BUNUL DUMNEZEU SA VA ODIHNEASCA IN PACE DOMNULE PROFESOR.CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE .UN OM DEOSEBIT”, scrie un fost elev de-al profesorului Svaicovschi.

” Dane,sună-mă şi spune că este o altă glumă făcută de tine,pentru că eu nu cred aşa ceva”, spune un cunoscut al profesorului, șocat de vestea primită.

”Dumnezeu sa-l ierte,unul dintre cei mai buni si de treaba profesori care l-am avut!
ODIHNEASCA-SE IN PACE!, Dumnezeu sa il ierte,iar el sa ma ierte pe mine pentru greșelile care poate i le-am făcut. Odihnesca-se in pace, Dumnezeu sa îl ierte , Ati fost cel mai bun profesor , Pe care l am avut vreodată, Poate ca nu v am spus niciodată, Dar pt mine erați al doilea tata”, sunt alte mesaje apărute pe o rețea de socializare după moartea profesorului Svaicovschi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.