Gradinita-5
Începând de marți, 10 februarie, Centrul Județean de Resurse si Asistenta Educațională Buzău demarează acțiunea de evaluare a nivelului de dezvoltare psihosomatică a copiilor care vor intra la 15 septembrie în învățământul primar.
Copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2015, inclusiv, și doresc să se înscre la clasa pregpăitoare trebuie obligatoriu să facă această testare a dealtfel și cei care vor împlini 6 ani după data de 31 decembrie.
De asemenea testul trebuie trecut și de copii care împlinesc vârta de 7 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2015, care nu au parcurs clasa pregătitoare și pe care părinții intenționează să îi înscrie direct în clasa I.
Pentru aceste categorii de copii Centrul Județean de Resurse si Asistenta Educațională Buzău a înființat în județ cinci centre de testare după cum urmează:

 Municipiul Buzău, sediul CJRAE din strada Horticolei, Nr. 56
 Râmnicu Sărat, Cabinetul de asistență psihopedagogică din Şcoala Gimnazială „Vasile Cristoforeanu”
 Pătârlagele, Cabinetul de asistență psihopedagogică din Liceul Teoretic „Radu Vlădescu”
 Nehoiu, Cabinetul de asistență psihopedagogică din Liceul Teoretic “Nicolae Iorga”
 Berca, Cabinetul de asistență psihopedagogică din Liceul Tehnologic “Sf. Mucenic Sava”
Evaluarea copiilor se va face doar în baza unei programări, iar datele de contact ale specialistilor fiind afisate pe site-ul ISJ Buzau si site-ul CJRAE Buzau. Rezultatul evaluării este primit pe loc de către părinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.