Maria-Boiangiu1-300x226
Doliu în rândul cadrelor medicale buzoiene. Una dintre cele mai experimentate asistente medicale, Maria Boiangiu, căreia cunoscuții îi spuneau Maricica, a murit fulgerător. Avea 63 de ani iar moartea sa a produs o undă imensă de șoc în rândul celor care au cunoscut-o, fie rude și prieteni, fie cadre medicale din Spitalul Județean Buzău, ori pacienți pe care i-a tratat de-a lungul vremii.
Maricica Boiangiu a decedat acasă, fiind găsită de soțul ei. Trupul a fost depus la Serviciul de Medicină Legală unde marți va fi efectuată necropsia, pentru a stabili cauzele decesului.
Cunoscuții spun că Maricica Boiangiu era răcită și chiar urma un tratament, se pare cu antibiotic. Dădea semne de oboseală, însă nimic nu prevestea nenorocirea, mai ales că asistenta, atât de apreciată pentru blândețea dar și pentru profesionalismul cu care își trata pacienții, mergea la serviciu, atât la spital cât și la o clinică medicală particulară. Cunoscuții spun că este posibil ca asistenta să fi suferit un infarct.
Maricica Boiangiu a lucrat peste 40 de ani în Spitalul Județean Buzău. De-a lungul carierei sale medicale a fost asistent șef la Pediatrie, asistent șef DSP, asistent șef pe spital, dar era și profesor de circa 15 ani la Școala Sanitară.
Ultimul loc de muncă a fost la Urgențe Pediatrie.
Maricica Boiangiu are o fată de profesie medic.
Dumnezeu să o odihnească!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.