UPDATE: Bărbatul care s-a aruncat în gol de la etajul 4 sau 5 al unui imobil de pe bulevardul Bălcescu avea 53 de ani și era medic militar generalist, ieșit la pensie în urmă cu circa 2-3 ani.
El era cunoscut ca având unele probleme psihice apărute în urmă cu câțiva ani, când, de sărbători, i-a decedat soția. Omul era din Buzău însă a profesat ca medic militar generalist în București precum și la Boboc.
Înainte de a se arunca de pe bloc, bărbatul a scris două bilete de adio pe care polițiștii le-au găsit asupra lui, unul adresat băiatului său, care este student, prin care își cere iertare și unul adresat mamei sale, de asemenea prin care își cere iertare pentru gestul făcut și suferința pricinuită. În ambele bilete, bărbatul a lăsat numerele de telefon ale rudelor pentru a fi anunțate de autorități.
Bărbatul avea domiciliul în Buzău dar nu locuia în imobilul de pe care s-a aruncat în gol.

UPDATE: Bărbatul a fost declarat decedat. Medicii de la Ambulanță l-au resusictat timp de 20 de minute, ulterior declarând decesul. ÎN urma impactului cu solul, omul a suferit numeroase fracturi și contuzii incompatibile cu viața. Oamenii din zonă sunt șocați chiar dacă susțin că sinucigașul nu era din zonă. Locatarii blocului 12, de unde s-a aruncat acesta, susțin că bărbatul nu locuia în imobilul respectiv.
”Mă plimbam cu cățelul pe afară când am auzit o bubuitură foarte puternică. Am crezut că cineva a aruncat ceva de la etaj, ceva mai greu, când m-am întors am văzut un om întins pe spate și am sunat la 112. Sunt șocată!”, a declarat femeia care a anunțat Poliția la scurt timp de la momentul la care bărbatul s a aruncatîn gol.
Polițiștii nu au găsit asupra sinucigașului acte ci doar un bilet în care își cere iertare de la mama sa și de copil și 2 numere de telefon la care oamenii legii să-i anunțe rudele de deces.

Șoc pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Marți dimineață, un bărbat de circa 50 de ani s-a aruncat în gol de la o înălțime considerabilă. La ora postării acestei știri nu se știe dacă omul a căzut de la etajul 4 sau 5 al blocului.
Incidentul s-a produs în blocul 12 de pe bulevardul Nicolae BĂlcescu, bărbatul căzând pe caldarâm, sub privirile îngrozite ale trecătorilor.
La ora postării acestei știri, omul este resuscitat de medicii de la Ambulanță.
REVENIM CU DETALII !

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.