Ciprian Ene si Marian NEAGU
Ciprian Ene si Marian NEAGU au discutat înaintea ședinței ce are de făcut fiecare grup de consilieri și totul s-a terminat cu bine

Mult discutatul proiect privind introducerea de utilități pe banii municipalității în cartierul Orizont a trecut de votul consilierilor municipali.Conform înțelegerilor discutate amănunțit înainte de debutul ședinței, aleșii PP-DD nu s-au mai abținut de la vot pe motiv că au înțeles utilitatea proiectului și, ca urmare, voturile adunate ale celor 4 consilieri PP-DD și ale celor din USL au întrunit majoritatea necesară pentru ca terenul luat în discuție să revină în proprietatea publică a municipiului.
„Referitor la conţinutul acestui proiect, noi ne-am abţinut data trecută pentru a vedea clar proiectul. Este clar că acolo este nevoie de un branşament la gaze ca firma să poată să aducă utilităţi pentru locuinţe. Noi, consilierii PP-DD, nu ne putem opune la acest lucru, pentru că oamenii au nevoie de utilităţi. Ei au cumpărat aceste locuinţe într-un cartier în municipiu şi nu ne putem opune de dragul de a face opoziţie”, a declarat ferm consilierul PP-DD, Silviu Roșioru, care a ținut să mai precizeze, deși nu a fost întrebat, că aleșii PP-DD nu au fost contactați de constructor pentru a se răzgândi.
La rândul său, consilierul democrat-liberal Ciprian Ene a declarat că aleșii democrat liberal vor rămâne consecvenți și se vor abține de la vot fără ca acest lucru să însemne o poziţie care să nu vină în sprijinul cetăţenilor din cartierul Orizont.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.