majorete

Direcția Județeană de Sport și Tineret Buzău vaorganiza în perioada următoare o serie de competiții incluse în calendarul sportive pe anul 2013 al instituției.
Astfel, în data de 02.11.2013, va avea loc Competitia Sportiva„ CAMPIONATUL NATIONAL”- , faza judeteana tenis de masa-tineret , organizata de CSM Buzau in parteneriat cu DJST Buzau. Actiunea va avea loc la sala de tenis de masa a CSM Buzau cu incepere de la orele 10.00.
– in data de 02.11.2013, va avea loc Competitia Sportiva „ CAMPIONATUL NATIONAL”-faza judeteana , box–tineret , organizata de CSM BUZAU in parteneriat cu DJST Buzau. Actiunea va avea loc in sala de box a CSM Buzau cu incepere de la orele 10.00.
– in perioada 02-03.11.2013, va avea loc Competitia Sportiva „ CUPA DE TOAMNA”- , faza judeteana sah, organizata de CS Vointa Buzau in parteneriat cu DJST Buzau si Primaria Municipiului Buzau. Actiunea va avea loc in sala de sah a CS Vointa Buzau cu incepere de la orele 10.00.
–In perioada 02-03.11.2013, orele 11.00, va avea loc la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi „ Buzau”TROFEUL BALCANIC FEMI SPORT-Festival –concurs cu caracter Balcanic de Gimnastica Ritmica, Gimnastica Aerobica, Majorete si Activitati Interculturale pentru amatori.
Sunt asteptati peste 300 de participanti din Turcia si Romania ( si-au anuntat participarea echipe din Neamt, Broasov, Targoviste, Bucuresti, Ploiesti, Ialomita, Constanta, Tulcea, Vrancea si Buzau.
Delegatia Turca va participa cu un moment artistic.
Evenimentul este organizat de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Buzau si Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti Buzau , in parteneriat cu Academia Olimpica Romana-filiala Buzau, Primaria Municipiului Buzau si Federatia Romana Sportul pentru Toti.
Festivalul este organizat pe sectiuni si subsectiuni dupa cum urmeaza:
–Gimnastica Ritmica ( mingii, panglica, cercuri, bastoane, etc)
–Majorete ( hobby dance, traditionale de parada, drill si cherlleding)
–Gimnastica Aerobica ( aerobic cu elemente standard, kangoo-jumps, dans aerobic)
–Activitai Interculturale au la baza cultura traditionala specifica zonei de provenienta a participantilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.