Maternitate-1

Deschiderea noii maternități de pe strada Victoriei, inaugurată înainte de a fi funcțională la 1 iunie 2012, pare a fi din ce în ce mai aproape. Guvernul României ar fi luat în discuție în ședința de Guvern de miercuri alocarea de la bugetul statului a 5 milioane de lei pentru dotarea celei mai noi unități sanitare buzoiene. Anunțul a fost făcut, cu rezerve, de președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, care a menționat că așteaptă întâi publicarea hotărârii în Monitorul Oficial.
„În legătură cu maternitatea aş fi vrut să mai aşteptăm un pic dar ceea ce pot să vă spun este că în şedinţa de Guvern de ieri(nr. miercuri) a fost discutat un proiect de alocare a 5 milioane de lei pentru dotarea noii maternităţi din Buzău, dar aşteptăm să vedem acest lucru publicat şi în Monitorul Oficial”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu.
Dacă Hotărârea de Guvern a trecut și banii vor ajunge la Buzău într-un timp rezonabil nu este exclus ca în acest an buzoienii să aibă parte de o surpriză plăcută din partea autorităților.
În urmă cu o lună președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, declara: „Lucrările la clădire au fost finalizate abia la finele lunii iulie anul acesta. Trebuia plătită o ultimă factură către constructor iar noi nu am fost de acord să o plătim pentru că lucrarea nu era finalizată, constructorul ne-a dat în judecată, am cerut o expertiză și s-a demonstrat că am avut dreptate iar mare parte din această factură a fost dată la o parte. Apoi, o perioadă, constructorul nu a mai vrut să lucreze, am avut mai multe întâlniri, s-a luat din nou de lucru într-un târziu și abia acum, în luna iulie s-a finalizat”.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.