Alegeri PDL-4

Pe zi ce trece numărul democrat-liberalilor buzoieni scade văzând cu ochii. Pe de o parte, comportamentul dictatorial al liderului PDL Cezar Preda iar pe de altă parte mirajul unei noi formațiuni politice de dreapta duce la plecări masive din PDL. La doar două săptămâni de când a fost ales în funcția de vicepreședinte al PDL Buzău, fostul președinte al Organizației de la Pătârlagele, Stefan Neagoie, și-a dat demisia din partid și s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară. Informația a fost confirmată pentru „Observatorul Buzoian” de viitorul președinte al partidului Cristian Nicu, care a menționat că pe lângă proaspătul ex-vice-președinte al PDL au făcut deja pasul către Partidul Mișcarea Populară, care urmează să se constituie la Buzău la începutul săptămânii viitoare, încă două organizații complete ale PDL Buzău.
Miercuri, într-o conferință de presă, deputatul Cezar Preda își manifesta supărarea față de o serie de consilieri dar și față de primarul comunei Odăile, Tache Grama, care, chiar dacă liderul democrat-liberal nu a recunoscut, l-ar fi ignorat la finele săptămânii trecute la priveghiul fratelui său, Neluș Grama.
„Vom avea o discuţie foarte serioasă cu alţi consilieri, cu cei din Odăile unde primarul nu mai doreşte să vină să discute cu noi, are alte drumuri. Vom vedea ce vom face pentru că nu vom mai tolera astfel de comportamente, noi i-am susţinut să fie primari şi consilieri locali, noi decidem când le retragem sprijinul sau când îi susţinem”, spunea miercuri într-o conferință de presă Cezar Preda.
De altfel și consilierii municipali buzoieni ai PDL sunt cu sabia deasupra capului după ce liderul PDL Buzău l-a atacat miercuri chiar pe proaspătul președinte al Organizației Municipale a PDL, avocatul Ciprian Ene, pe care l-ar fi catalogat drept „slab”, pentru că nu ar fi ieșit public să denunțe o serie de amenințări pe care acesta le-ar fi primit din partea constructorului Ionel Gagu.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.