Circa 40-50 de persoane au protestat în fața Prefecturii Buzău, în semn de nemulțumire față de actuala putere. Oamenii au pancarte asupra lor pe care sunt înscrise mesaje de genul ” Băsescu și PDL, la groapa istoriei”, ”O democrație reală”, ”Hoții, PDL+UDMR” ori ”Chioru și Udrea o să spele puntea”. Cei circa 40 de protestatari se manifestă destul de timid, unii fluieră, alții strigă lozinci anti-prezidențiale și anti-Executiv. Cei mai mulți protestatari dintre cei care se manifestă în fața Prefecturii sunt pensionari, acestora alăturându-se o mână de tineri social democrați.
La acțiunea de stradă din această după amiază au putut fi observați și social deocrații Gabriel Mihalașcu, Petre Burada, Petre Emanoil Neagu-vicepreședintele Consiliului Județean dar și liderul Sindicatului Învățământului Preuniversitar, Ion Dobre.
Sindicaliștii din Sănătate au declarat, astăzi, prin vocea liderului lor, asistentul Mariana Munteanu, că vor ieși și ei în stradă alături de restul oamenilor nemulțimiți de guvernanți însă numai în situația în care acțiunile vor fi autorizate și bine organizate.Până atunci însă, buzoienii care s-au strâns și astăzi în fața Prefecturii nu au fost mai organizați decât în zilele anterioare iar impresia lăsată a fost aceea că au venit la protest adunați în grabă de pe unde s-a putut. Revendicările au fost și ele dintre cele mai diverse, de la scăderea taxei auto, la dorința unui trai mai bun, de la demisia președintelui Traian Băsescu până la supărările cauzate de liderii administrației locale, toate însă rostite în reprize scurte și fără a-i deranja prea mult pe cei aflați la serviciu în birourile Prefecturii Buzău.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.