O informație primită pe adresă redacției ne aduce la cunoștință că în localitatea Berca hotărârile de consiliu local nu fac doi bani în fața banului și a influenței de care beneficiază unii dintre oamenii cu bani din comună. Mai precis, un localnic ni s-a plâns că în ciuda faptului că a obținut legal de la Consiliul Local o bucată de teren pentru a-și deschide o afacere și și-a obținut toate avizele necesare, de când s-a hotărât să treacă la treabă pentru a-și pune pe picioare o construcție a avut parte numai de șicane din partea unui „om cu situație material și cu multe relații” din comună.

berca-1Mai precis, omul ar fi vrut să își deschidă o mica afacere în domeniul pompelor funebre, intenționând să-și ridice în acest sens o mica clădire pentru desfășurarea activității. De când a aflat una ca asta un vecin al său i-a pus numai bețe în roate. Într-o primă fază i-ar fi murdărit dricul cu materii fecale pentru ca ulterior să își parcheze mai multe utilaje chiar în fața spațiului pregătit pentru construcție astfel încât să nu poată avea acces in zonă. Toate au culminat, conform victimei, cu amenințări care să îl determine să renunțe la ideea de a-și încropi o afacere în zonă. Văzând acestea bărbatul s-ar fi plâns atât la Primărie cât și la Poliție însă nici unii nu au acționat astfel încât să îl determine pe vecinul bărbatului să își mute utilajele din zonă.

Toate acestea ar fi posibile, conform plângerii adresate redacției, pentru că persoana deranjată de apariția unui magazin de pompe funebre în zonă ar fi unul dintre furnizorii de carburant ai  Primăriei iar din această cauză autoritățile locale se fac că nu observă abuzurile acestuia.

3 COMENTARII

  1. Domnule redator! Se vede de la o posta ca articolul porneste de la o informatie rautacioasa. De ce nu va informati la fata locului discutand cu d-l primar Dobrita pe care il acuzati ca nu a actionat ca sa-l determine pe d-l Modruj sa il lase si pe amaratul ala cu pompele funebre. De ce nu a actionat? Pai nici nu are cum domnule, credeti ca primarul face asa de capul lui ca sa deranjeze interesele din zona fara sa aiba nu verde de la partid? E legat de maini si de picioare. A mai derajat si pe la taxe si impozite si imediat l-au pirit la partid la Buzau ca nu mai asculta, ca si-a luat-o in cap de cand e primar. A vrut sa schimbe directoarele de la liceu si tot asa i-au aratat cartonasul rosu. Acum sta cu sabia deasupra capului – retragerea sprijinului organizatiei locale si a consilierilor. Deja incepe sa fie cam in aceeasi situatie in care afla si domnul Toma la Buzau. Asa ca ar fi mai bine sa discutati direct cu dansul. Poate mai aflati si alte subiecte fierbinti!

  2. Doamna mirea dumneavoastră știți mai bine decât toți, datorita apropierii fata de stimabilul primaras. Dacă este stat de lipsit de putere de ce s-a înhămat la asa slujba grea?

  3. Articolul pe care l-ati scris nu a facut decat sa agite si mai rau apele! Dupa ce intr-un tarziu patronul Modruj, avand spatele acoperit la Primarie si Politie, si-a retras utilajele grele cu care a blocat continuarea lucrarilor, a actionat in forta si a trimis in noaptea de 23 ianuarie un grup de comando ca sa demoleze constructia inceputa pentru a intimida orice initiativa. Si asta cu acordul tacit al primarului Dobrita care a incheiat contracte cu Modruj fiul pentru a alimenta parcul de masini al primariei Berca de la PECO din Magura. Suntem disperati si nu mai stim unde sa ne adresam. Va rugam sa aduceti in atentia opiniei publice acest caz!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.