Social-democratul Lucian Romașcanu, explică pensionarilor într-o postare pe Facebook diferența dintre promisiunile fundamentate ale partidului pe care îl reprezintă și propunerile „pseudo-partidului” PNL cel care se arată tot mai interesat de soarta pensionarilor în actuala campanie electorală.

 

Dragi prieteni seniori,

Îmi place să vă spun Dvs., celor in pragul pensiei sau aflați la pensie, că sunteți tineri, doar că de mai multă vreme. 😊

PSD are un program de guvernare foarte bine fundamentat, l-am prezentat în diverse emisiuni, extrase din el le-am comentat și aici.

O parte extrem de importantă este dedicată pensionarilor și modului cum PSD intelege să-i ajute: eliminarea impozitului, creșterea pensiei minime garantate și a punctului de pensie cu cca. 60% in următorii 4 ani etc.

Și, ce să vezi? În criză de idei și inspirație, panicat de perspectiva pierderii locului de parlamentar la care aspiră, Dl. Antonel Tănase, reprezentantul din Tecuci al PNL, partid în competiție la Buzău, a împânzit orașul cu cântece de sirenă adresate, cui credeți? Exact! (apropo, toate mesajele la temă din presă sunt plătite…).

Dragi prieteni aflati la vârsta pensiei, un singur lucru vreau să vă spun: un pseudo-partid care nu are o propunere de prim-ministru din rândurile sale, un pseudo-partid care nu are un program de guvernare nu poate fi crezut când face asemenea promisiuni.

Când președintele susținut de tine ataca la CCR legea privind eliminarea a 102 taxe, când, din postura de pseudo-partid parlamentar, lipsești de la votul privind creșterea salariilor medicilor si profesorilor, CUM poate cineva sa te creadă, orice ai spune?

Știu ca sunteți la varsta la care experienta pe care ati acumulat-o nu va lasa sa picați în capcana unor asemenea declarații. Vă asigur și aici că PSD are cel mai complet si generos program in ceea ce vă privește și vă astept pe 11 decembrie să votăm echipa PSD, echipa a promisiunilor îndeplinite.

Cu deosebit respect,
Lucian Romașcanu


PSD BUZAU/ OBSERVATORUL BUZOIAN/ CUI 11160007

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.