Primăria Buzău contratacă în războiul cu comercianții din parcul Crâng care au cerut și au obținut în instanță suspendarea hotărârii care limiteaza accesul auto în parcul Crâng. Astfel, începând de marți dimineață accesul cu mașina în parc se poate face doar contra cost, taxele stabilite de municipalitate având la bază o hotărâre a CLM din anul 1992.

Taxa de intrare cu mașina în ăarcul Crâng va scoate din buzunarele buzoienilor până la aproape 300 de lei lunar în cazul persoanelor juridice iar dacă reprezentantul unei societăți dorește să intre cu mașina o singură data în interiorul parcului acesta va trebui să plătească 10,50 lei. În cazul persoanelor fizice taxa care trebuie achitată este de 42 de lei pentru un abonament pe o lună, în cazul acestora nefiind posibilă achitarea unei taxe pentru o singură intrare.

Totodată, Primăria a decis ca accesul auto în crâng să nu se poată face decât pe Aleea Căprioarei, pe la patinoar și nu și pe Aleea Mistrețului pe la unitățile militare drumul fiind rezervat exclusive mașinilor societății Urbis Serv care își are sediul în Parcul Crâng.

De asemenea taxa de intrare și abonamentele lunare se pot achiziționa de cei interesați de la punctul amplasat la intrarea pe Aleea Căprioarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.