accident centura-1
Trei persoane, între care doi tineri, au ajuns duminică la spital cu mai multe leziuni după ce au fost implicate într-un accident de circulație produs în fața Primăriei din Unguriu. Printre răniți se află atât șoferul vinovat de accident, aflat în starea cea mai gravă, cât și un șofer nevinovat, care a fost la locul nepotrivit în momentul nepotrivit.

Potrivit Biroului de Relații cu Presa al IPJ Buzău, accidentul a avut loc în jurul orei 6.10, pe DN 10, în fața Primăriei Unguriu.
Un tânăr de 25 de ani, aflat la volanul unui VW Golf, a intrat pe contrasens, la un moment dat, din motive neeludidate încă, totul întâmplându-se într-o curbă ușoară la stânga. Odată intrat pe sensul opus de mers, VW a lovit violent un autoturism ce era condus de un bărbat de 61 de ani din Viperești.
În urma coliziunii, șoferul vinovat și prietenul care îl însoțea, un tânăr de circa 20 de ani, au fost răniți. De asemenea, a suferit leziuni șoferul nevinovat.
Tânărul de 25 de ani a rămas încarcerat între fiarele mașinii, fiind nevoie de intervenția echipajului de descarcerare al ISU Buzău.
Toți cei trei răniți au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
Șoferii nu au fost testați pe loc cu Dragerul, din cauza stării în care se afla tânărul de 25 de ani, ce necesita transportul de îndată la spital, celor doi prelevându-se ulterior probe biologice pentru a se stabili dacă au consumat alcool.
În urma accidentului, traficul pe DN 10 Buzău-Brașov, la Unguriu, s-a desfășurat cu dificultate pentru câteva zeci de minute, întrucât ambele mașini au rămas blocate, în urma coliziunii, pe sensul de mers spre Buzău.
În ce privește starea celor trei răniți, ei ar fi în afara oricăui pericol, cel mai grav fiind însă șoferul de 25 de ani care a suferit fracturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.