Cezar PREDA-1
Preocupat de cum se simt artiștii când evoluează într-o sală pe jumătate goală, liderul PNL Buzău, deputatul Cezar Preda, face apel la studenții buzoieni să participe la evenimentele culturale desfășurate în orașul natal. Aceasta după ce Preda a participat vineri la concertul susținut la Buzău de Cristi Minculescu și Iris, concert care nu a mai reușit să adune în sală un public atât de numeros ca odinioară.
„Vineri am fost la concert la IRIS. A fost un concert de revenire a lui Minculescu care este un turneu în 13 orașe. Buzăul, care are și doua mari festivaluri de profil, a fost un etalon pentru România în anii ce au trecut. Vineri, nu a mai fost deloc așa și asta m-a determina să scriu un comentariu pe Facebook. Am scris că un ochi râde și unul plânge. Unul râdea pentru că toți cei veniți să asculte IRIS au cântat împreună cu ei și celălalt ochi plângea că sala nu era plină. Peste 100 de locuri erau goale. Este pentru prima dată cred când la Buzău sala nu este plină. Vă întreb, oare asta să fie orașul nostru? Ne adună mai mult maneliștii din Piața Daciei? ”, a declarat copreședintele PNL Buzău, deputatul Cezar Preda.
În opinia lui Preda așa ceva este greu de înțeles și nu ar trebui să se mai întâmple fapt pentru care deputatul liberal a lansat un apel public studenților buzoieni de pretutindeni să vină în orașul natal pe perioada celor două festivaluri reluate în această toamnă Bluzău și Topt T.
„Vă rog pe dumneavoastră ca pentru festivalurile TOP T și BLUZĂU să faceți un apel la toți studenții buzoieni și îi rog și eu ca atunci când sunt astfel de evenimente să vină acasă să ne onorăm orașul pentru că ăștia care am rămas vad cum ne primim oaspeții. Apelul meu este pentru că vin două mari festivaluri cu concerte importante. Nu mai spun că pentru a ajunge la concertul celor de la IRIS am trecut printre paturi și biblioteci iar în sală scaunele erau tot cele de acum câteva zeci de ani, praful era același… Prin urmare fac un apel să ne mobilizăm și să fim la concertele astea doua”, a încheiat Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.