În apropierea campaniei electorale luptele din teritoriu încep să se întețească iar cei implicați ajungă să recurgă la gesturi necugetate care nu nimic de a face cu lupta politică.

Un astfel de incident a fost înregistrat joi dimineață la Calvini unde, Vasile Curelea,  fratele actualului primar al comunei, Nicolae Curelea, ar fi lovit intenționat cu mașina pe fostul viceprimar al comunei. Martorii spun că Vasile Bănică, fostul viceprimar al comunei, stătea de vorbă cu un bărbat pe marginea drumului când fratele primarului a venit cu o camionetă și s-a îndreptat spre cei doi lovindu-l cu oglinda pe fostul viceprimar după care ar fi fugit. Aceiași martori susțin că între fostul viceprimar Vasile Bănică și Vasile Curelea există un conflict mai vechi și că cei doi au fost la un pas să se ia la bătaie, miercuri, în sediul Primăriei.

Fostul viceprimar al comunei Calvini, a anunțat incidentul la 112 iar polițiștii au ajuns în zonă pentru a efectua cercetările de rigoare și a vedea dacă cele relatate  se confirmă.

Vom reveni cu amănunte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.