Independentul  Constantin Ionescu se grăbește să se înscrie în cursa electorală. El a declarat într-o conferință de presă că a demarat toată procedura legală  pentru a se înscrie printre primii în cursa pentru ocuparea fotoliului de primar al municipiului.

„Nu am să aștept până la termenul limită de înscriere pentru că nu am de ce. Nu există persoane care să îmi influențeze poziția, nu am de negociat nici un loc pe listă sau să completez vreo listă și cred că voi face o figură foarte bună la aceste alegeri locale”, a declarat Constantin Ionescu, candidat independent pentru Primăria municipiului Buzău.

De asemenea, Ionescu a explicat că va candida atât pentru funcția de primar cât și pentru un post de consilier local municipal independent iar pentru a se putea înscrie în cursa electorală a demarat deja o campanie de strângere de semnături.

„Până în acest moment am deja strânse 500 de semnături, am un mandatar financiar și am  și un cont deschis în bancă pentru derularea cheltuielilor. Toată această procedură va fi gata până la momentul când se vor depune dosarele la Biroul Electoral de Circumscripție”, a declarat Constantin Ionescu.

Nu în ultimul rând Constantin Ionescu a explicat că se întâlnește deja cu posibilii alegători pentru a lua contact cu oamenii astfel încât să știe foarte clar ce așteptări au oamenii de la viitorul edil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.