General Autocom, concesionarul Renault la Buzău, a lansat, joi, 2 noi modele ale constructorului francez de automobile

0
1023


General Autocom, concesionarul Renault la Buzău a lansat, joi cea de-a patra generaţie Megane, autoturismul cu cea mai avansată tehnologie Renault, fiind singurul din gama să care oferă, în premieră sistemul 4Control. Noul Renault Megane va fi disponibil în patru versiuni de echipare: Life, Zen, Intens şi GT cu un preţ de pornire de 14.800 euro
La 20 de ani după apariţia primei generaţii Megane, vândute în peste 6,6 milioane de unităţi în întreagă lume, Renault îşi reînnoieşte gama şi lansează a patra generaţie a modelului.
Noul Megane propune sistemul multimedia R-LINK2, un centru de comandă cu un ecran de 8,7-inch. Unic în segment, ecranul oferă un confort similar utilizării unui smartphone sau a unei tablete. Tehnologia inclusă în sistemul Mulţi-Sense permite personalizarea comportamentului maşinii, cu ajutorul a patru moduri pre-programate: Confort, Sport, Neutru, Eco şi un mod „Perso” care poate fi setat de către şofer.
Fiecare mod, accesibil din sistemul multimedia R-Link 2 sau direct de pe consola centrală, gestionează răspunsul motorului, schimbarea de viteze a cutiei EDC, opţiunile de confort ale habitaclului, ambianţa luminoasă, variaţia efortului volanului, sau parametrii sistemului 4Control. Pachetul cu sisteme de asistenţă la condus, toate moderne şi uşor de utilizat, ce includ şi un sistem de tip „head-up display”, asigura un plus de siguranţă şi confort.
Noul Megane GT este primul vehicul din segment ce beneficiază de tehnologia 4CONTROL. Configurat de către inginerii Renault Sport special pentru Noul Megane GT, această tehnologie asigura sportivitate, dinamism şi precizie în curbe, totodată oferind o plăcere de a conduce inedită.
În partea din spate, design-ul noului Megane GT este subliniat de cele două evacuări cromate şi de spoilerul inspirat din lumea Formulei 1. Pentru a-i sublinia spiritul, noul Renault Megane GT a primit insigne „Renault Sport” atât în partea din spate, cât şi pe aripi şi partea frontală.
Tot joi General Autocom a lansat oficial pe piața din Buzău și noul model Renault Talisman limuzina care înlocuiește modelele Laguna şi Latitude. Renault Talisman propune tabletă multimedia conectată Renault R-Link 2 de 7 inch (format landscape) sau de 8,7 inch (format portrait). R-Link 2 controlează pe lângă funcţiile clasice de navigaţie, audio şi climatizare şi pe cele de asistenţă la condus. Secvenţele de întâmpinare sunt acum configurabile, permiţând alegerea celor mai utilizate funcţii şi personalizarea interfeţei. Talisman este echipat cu un sistem de sonorizare Surround BOSE® (cu douăsprezece boxe) conceput pentru acest model. Talisman va fi disponibil cu trei niveluri de echipare: Life, Zen și Intens, iar preţul de pornire este de 21.800 euro (cu TVA).
În cadrul performanţelor teste Euro NCAP la care a fost supus, atât Noul Renault Megane cât și Talisman au obţinut cu brio 5 stele pentru siguranţă oferită pasagerilor.
În perioada 25 – 27 martie, noul Renault Megane cât și Renault Talisman pot fi admirate şi testate la General Autocom în cadrul Operaţiunii Porţi Deschise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.