4 candidați la Primăria Buzău la prima întâlnire cu alegătorii, în cadrul unui eveniment monden

2
1542

Lansarea modelelor Renault Megane și Renault Talisman de către concesionarul firmei franceze de automobile la Buzău a fost un prilej numai bun pentru o parte din viitorii candidați la fotoliul de primar al municipiului Buzău să socializeze și să discute cu potențialii alegători. Astfel, au răspuns invitației dealerului de automobile candidații desemnați de Partidul Social Democrat, Alianța Liberalilor și Democraților, Mișcarea Populară dar și independentul Constantin Ionescu. Cei patru și-au făcut apariția pe rând în sediul concesionarului primul sosind independentul Constantin Ionescu, urmat de Constantin Toma, Andrei Neder(ALDE) și Ion Marin.
Candidatul desemnat de PSD, Constantin Toma, sosit al doilea la eveniment nu s-a sfiit să meargă să îl salute pe independentul Constantin Ionescu alături de care a rămas pentru a schimba câteva vorbe până la venirea lui Andrei Neder. Ulterior Constantin Toma s-a retras la o masă amenajată mai în spatele sălii unde a discutat preț de câteva zeci de minute cu candidatul M.P. , comisarul Ion Marin. La eveniment și-a făcut apariția și primarul interimar al Buzăului Fănică Bârlă care însă nu a schimbat cu Constantin Toma mai mult de un salut preferând compania altor persoane din administrația publică locală cum ar fi prefectul județului George Sava, subprefectul Sorin Gheorghe sau secretarul Consiliului Județean, Laurențiu Gavrilă.
Cum începerea evenimentului a trenat o bună bucată de timp din cauza sosirii cu întârziere a reprezentantului național al producătorului de automobile, Constantin Toma a fost nevoit să plece motivând o ședință la partid la care însă nu s-a grăbit la fel de tare și primarul interimar Fănică Bârlă.
În ceea ce îi privește pe ceilalți potențiali candidați aceștia au rămas până la terminarea evenimentului, au probat cele două modele de autoturisme lansate la Buzău de producătorul francez și s-au lăsat priviți de cei și cele care ar trebui să le acorde votul la scrutinul din 5 iunie.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua, am fost la lansarea renault, si sunt profund dezamagit pe Constatin Toma care a venit doar 5 minute si a plecat inainte de lansarea propriu-zisa. Asta arata ca a facut acest lucru doar in scopuri politice.

  2. Ca și ceilalți, de altfel! Când vrei să vinzi un bou îl duci la piață și-l arăți cumpărătorilor. La fel și aici numai că între cumpărători și mașini s-au interpus politicienii…Dracu-i alege!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.