P1060185

Săptămâna începe prost din punct de vedere rutier. La primele ore ale dimineții, un accident de circulație a fost raportat pe Șoseaua Brăilei, pe raza municipiului Buzău.
Din primele date furnizate de Biroul de Presă al Poliției Buzău, se pare că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare față de autovehiculul din față.
În fapt, șoferul unui autobuz, un bărbat de 32 de ani, care se îndrepta dinspre Gălbinași spre Buzău și care transporta 35 oameni a lovit din spate un autocar condus de un bărbat de 43 de ani din Argeș, în autocar aflându-se 12 pasageri și șoferul. Oamenii din autocar plecaseră din zona Moldovei, urmau să facă oprire la Buzău și să ajungă apoi la Sibiu.
În urma impactului, inițial, mai multe persoane au acuzat dureri, însă ulterior, Poliția a transmis că este vorba doar despre trei răniți care au fost transportați la spital.
De asemenea, cele două autovehicule au suferit avarii care nu mai permit continuarea traseului. Asttfel, pasagerii din autobuzul care avea ca punct final al călătoriei municipiul Buzău au pornit pe jos spre oraș în timp ce persoanele care trebuie să ajungă la Sibiu vor fi preluate de un alt autocar.
Polițiștii vor cerceta acum cauzele exacte ale producerii evenimentului pe șosea pentru a-l sancționa pe șoferul vinovat care a pus în pericol viețile atâtor oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.