UPDATE: 8.30

Potrivcit medicilor de la Spitalul Judetean Buzău, bărbatul care a căzut, ieri, în gol de la 12 metri în timp ce efectua lucrări de hidroizolație la o hală aparținând societății Beta a decedat.
El avea ruptură de splină și multiple alte leziuni. În plus, aseară, a intrat în șoc hemoragic, fiind băgat de urgență în sala de operație însă nu a rezistat întervenției și a decedat.

Un bărbat de 52 de ani, angajat la societatea Beta Buzău, se zbate între viață și moarte după ce a căzut de pe acoperișul unei hale, de la o înălțime de circa 12 metri.
Accidentul s-a produs în această seară, în jurul orei 19.00 când muncitorul lucra la hidroizolaţia unei clădiri. Din primele informații, la un moment dat, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut în gol.
Din cauza înălțimii foarte mari de la care a căzut, buzoianul nu a mai avut nici o șansă să se ridice, fiind preluat rapid de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Buzău.
Medicii l-au preluat în comă de gradul patru, bărbatul suferind, printre altele, o ruptură de splină, ceea ce face ca șansele de supraviețuire să fie cu mult diminuate.
Între timp, la societatea în care s-a produs accidentul de muncă, continuă ancheta demarată de polițiști și procurori dar și de inspectorii de muncă. Potrivit procurorului de caz, se pare că bărbatul nu purta echipament de protecție deși lucra la o înălțime de 12 metri.
Acum, polițiștii și procurorii trebuie să stabilească ce s-a întâmplat, iar pe de altă parte, inspectorii de muncă trebuie să vadă de ce nu erau respectate condițiile obligatorii de securitate și mai ales cine este responsabil de tragedie.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.