UPDATE: Victima accidentului rutier produs pe DN10 se numește Sebastian Dragoescu și era preot într-o parohie din comuna Colți.

 

Un bărbat de 45 de ani din localitatea Pătârlagele a murit, sâmbătă dimineață, după ce mașina în care se afla s-a izbit violent de un copac. Accidentul s-a produs pe Lunca Cislăului, pe o porțiune de șosea dreaptă acolo unde de regulă șoferii circulă cu viteză mare. Bărbatul se deplasa cu mașina dinspre Buzău către Pătârlagele când a pierdut controlul volanului și s-a lovit de un copac aflat pe marginea drumului . Victima a rămas încarcerată iar pentru scoaterea sa a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.  Medicii au încercat să îl resusciteze pe bărbatul scos cu greu de pompieri însă acesta nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decesul.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua, am acordă împrumuturi la persoane cu grave o perioadă de alegerea ta să găsiți un serviciu de împrumut autentic, la o rată a dobânzii la prețuri accesibile, am pus la dispozitie un împrumut de 3.000€ la 10.000.000€ la condiții, cu o rată de 3% pe an. foarte simplu. Îmi ofer serviciul pregătiți în toate domeniile. Am oferi credite pe termen scurt, mediu și colaborare pe termen lung cu avocatul meu, nu știm utilizările dumneavoastră și transferurile noastre sunt asigurate de către o bancă pentru securitatea tranzacției, pentru toate solicitările dumneavoastră făcut propuneri în ceea ce privește prețurile și rate de plăți și voi fi ajutorul tău. Nu ezitați să să-mi contacter:claudibouchon94@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.