Încă o veste bună venită dinspre Primăria municipiului Buzău. Primarul Constantin Toma informează buzoienii că Gara Buzău lăsată în paragină de atâți ani ar putea fui reabilitată până în toamna acestui an. Printr-un comunicat de presă remis vineri noul edil al municipiului Buzău transmite tuturor buzoienilor că în cursul acestei săptămâni a discutat la sediul Primăriei Buzău cu directorul regional al CF Galați, Aurel Cotârcă, care l-a asigurat că CFR a alocat fondurile necesare reabilitării peroanelor, a refacerii trecerilor la nivel cu calea ferată, a hidroizolațiilor de la gurile de intrare și ieșire și a stațiilor de captare a apei pluviale ale pasajului.

În același context, primarul Constantin Toma l-a asigurat pe oficialul CFR de tot sprijinul necesar din partea municipalității.

10 COMENTARII

  1. Buna ziua, am acordă împrumuturi la persoane cu grave o perioadă de alegerea ta să găsiți un serviciu de împrumut autentic, la o rată a dobânzii la prețuri accesibile, am pus la dispozitie un împrumut de 3.000€ la 10.000.000€ la condiții, cu o rată de 3% pe an. foarte simplu. Îmi ofer serviciul pregătiți în toate domeniile. Am oferi credite pe termen scurt, mediu și colaborare pe termen lung cu avocatul meu, nu știm utilizările dumneavoastră și transferurile noastre sunt asigurate de către o bancă pentru securitatea tranzacției, pentru toate solicitările dumneavoastră făcut propuneri în ceea ce privește prețurile și rate de plăți și voi fi ajutorul tău. Nu ezitați să să-mi contacter:claudibouchon94@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.