Centrul Militar Judetean

Consilierii județeni au respins, pentru a doua oară, proiectele de hotărâri ce vizau cumpărarea de către Consiliul Județean a celor două clădiri în care funcționează Centrul Militar Județean și comisiile pentru protecția copilului și pentru orientare școlară. Proiectele nu au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi adoptate deoarece consilierii noului PNL au votat împotrivă iar din rândul social-democraților au lipsit doi consilieri.
La ședința a fost prezent și comandantul Centrului Militar Județean Buzău care a explicat aleșilor de ce este necesară achiziționarea clădirii din strada Bistriței dar a admis și faptul că după achiziționare clădirea are nevoie și de reparații.
La rândul său, consilierii liberali și-au explicat votul împotrivă prin faptul că prețul nu este deloc unul mic pentru o „vechitură” .
La finalul ședinței, vicepreședintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a declarat că probabil aleșii liberali s-au opus proiectului „din cauza caniculei” și a dat asigurări că la o următoare ședință, când vor fi prezenți probabil toți aleșii județeni proiectul ar putea întruni numărul de voturi necesar pentru a fi adoptat.
Un alt punct fierbinte aflat pe ordinea de zi, proiectul privind majorarea tarifului la apa potabilă, a fost retras de pe ordinea de zi de către vicepreședintele Petre Emanoil Neagu.

2 COMENTARII

  1. Retragerea proiectului pentru majorarea tarifului la apa potabila este o masura desteapta a vicelui NEP, iresponsabilii de la compania de Apa se gandesc ca mai sunt cateva luni pana la Craciun si nu mai au bani pentru BONUSURILE enorme pe care si le dau ( este vorba de sute de milioane numai pentru directori ) !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.