Dragos Cojocea-4
Controversatul director al Consiliului Județean, Dragoș Cojocea revine în atenția publică cu o nouă ieșire la fel ca cea în care s-a făcut de râs în fața întregii țări când a înjurat în direct pe un post național de televiziune.
Președintele Comisiei de Urbanism, consilierul Mariana Tudor, a explicat, în plenul Consiliului Județean, cum Cojocea, supărat că la comisie a fost chemată o subordonată de a sa pentru a da explicații în legătură cu derularea proiectului european privind reducerea șomajului, a dat buzna în sala în care comisia își desfășura lucrările și i-a luat la rost pe consilieri că și-au permis să îi cheme subordonată la comisie.
„Am invitat-o pe șefa de la proiectul cu șomerii de la bibliotecă, să ne explice în detaliu proiectul pe care l-a propus. Ea a venit, ne-a dat toate informațiile, numai că la un moment dat a intrat în sală domnul Cojocea care a început să țipe la doamna Oprea că nu e normal să îi ia oamenii să îi aducă la comisii. Domnul Cojocea nu a înțeles probabil că aceste comisii nu sunt publice și că doamna a fost invitată să dea informații în legătură cu proiectele. Vă rog frumos să luați act de acest caz și să luați măsurile ce se impun”, a declarat consilierul Județean Mariana Tudor.
La rândul său, vicepreședintele Petre Emanoil Neagu a declarat că după ce va asculta ce are de spus și directorul Consiliului Județean Dragoș Cojocea va lua măsurile ce se impun afirmând totodată că situația lui Cojocea este ceva mai delicată el fiind și funcționar public.

Dragoș Cojocea este un personaj controversat care de-a lungul timpului s-a remarcat prin mai multe fapte nedemne de funcția pe care o ocupă. La un moment dat, a intrat în direct pe un post național de televiziune, înjurând ca la ușa cortului, apoi a amenințat cu arma un conducător auto aflat în trafic iar altă dată chiar ar fi încercat să agreseze sexual o angajată a Consiliului Județean, la locul de muncă, însă incidentul a fost trecut sub tăcere pentru a evita eventualele probleme pe care angajata le-ar fi putut avea în familie. De asemenea, Cojocea este unul din denunțătorii președintelui Consiliului Județean, Cristi Bîgiu.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.