Ion Viorel

Microbiştii buzoieni s-au resemnat cu gândul că echipa favorită, Gloria va juca şi sezonul viitor tot în Liga a III-a, după ratarea promovării în această ediţie. Cu toate acestea,Viorel Ion pare dispus să revină la timona echipei din Crîng deşi mai are contract încă un an cu C.S.Otopeni. ,,Vioară” a confirmat, joi, acel zvon potrivit căruia în urmă cu ceva timp ar fi discutat cu oficialităţile locale despre preluarea conducerii tehnice a Gloriei Buzău punând însă unele condiţii. Dacă între timp va primi ofertă de a antrena o formaţie din prima ligă nu va ezita s-o accepte a ţinut să precizeze Viorel Ion.
,,Referitor la eventuala mea revenire la Gloria am avut nişte discuţii cu domnul primar (n.r. Constantin Boşcodeală) însă, deocamdată nu este nimic concret. Chiar dacă echipa este în Liga a III-a, pentru mine nu ar fi o problemă deoarece am mai făcut asta şi altădată. Gloria Buzău mi-a rămas mereu în suflet, indiferent unde am antrenat dar acum nu depinde de mine ci de alţii şi anume factorii de decizie. Eu am pus anumite condiţii iar dacă acestea vor fi îndeplinite atunci este în regulă şi după cum s-a văzut de fiecare dată am demonstrat că pot face treabă bună şi la alte echipe, nu numai la Gloria Buzău”, ne-a declarat Viorel Ion.
De numele acestuia se leagă revenirea Gloriei Buzău pe prima scenă fotbalistică în 2007 după o absenţă de douăzeci de ani. După cum este ştiut vara trecută primarul Constantin Boşcodeală l-a ofertat pe ,,Vioară” să antreneze din nou echipa din Crâng dar ultimul a refuzat.
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.