Politie rutiera

Peste 150 de poliţişti participă, joi, la o acțiune complexă pe raza județului Buzău ce urmărește prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. De asemenea, Poliția a instituit filtre la ieşirile din municipiile Buzău şi Râmnicu Sărat controlând atât autovehiculele ce efectuează transport rutier public de persoane şi mărfuri, inclusiv de produse cerealiere şi de panificaţie.
La acțiunea demarată joi dimineață participă poliţişti din structurile de investigaţii criminale, ordine publică, investigarea fraudelor, poliţie rutieră, arme, explozivi şi substanţe periculoase, precum şi de la acţiuni speciale.
Pe raza a cinci localităţi din judeţul Buzău sunt efectuate percheziţii la imobile deţinute sau folosite de persoane care sunt suspectate de comiterea de furturi sau de deţinerea de bunuri contrar prevederilor legale.
În același timp, oamenii legii urmăresc legalitatea activităţii de comerţ precum și respectarea prevederilor legale în domeniul pazei obiectivelor, bunurilor şi valorilor şi pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor în domeniul piscicol.
Nu în ultimul rând, polițiștii buzoieni urmăresc dacă există persoane care se sustrag urmăririi penale ori executării unor pedepse privative de libertate.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.