Hingher

Un singur hingher este responsabil de prinderea câinilor fără stăpân ce aleargă pe străzile municipiului Buzău. Informația a fost confirmată de coordonatorul serviciului de ecarisaj al Primăriei Buzău, medicul Dănuț Păle, care a explicat pentru Observatorul Buzoian că serviciul de care se ocupă este deservit de patru angajați și un medic.
„Serviciul are 4 angajați. Există doi îngrijitori care nu fac muncă de teren și se ocupă de câinii de la padoc, un om responsabil cu tranchilizarea și prinderea câinilor și un șofer care, la nevoie, dă și el o mână de ajutor. Lor li se mai adauga un medic care se ocupă de consultul și tratamentul animalelor aflate în padoc”, a declarat medicul veterinar Dănuț Păle pentru Observatorul Buzoian.
Conform medicului Dănuț Păle schema de personal ce deservește serviciul pe care îl coordonează este suficientă mai ales că la nivelul municipiului Buzău, există, conform estimărilor aceluiași medic, doar 1000 de câini fără stăpân pe domeniul public.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Stati linistiti,are Pile prietenul lui Boscodeala ,grija de ciinii comunitari, ca de afacerea asta cu ciinii aduce bani din banii publici,ca zicea Pile asta ca ingrijeste vreo 80000 de ciini la buzau,ba cit Mai fraeriti voi oamenii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.