De Ziua Pământului, Organizația Județeană PSD Buzău a organizat o amplă acțiune de ecologizare în comuna Vernești.  Alături de tinerii social democrați la activitate au participat deputații Romeo Lungu, Laurențiu Țepeluș, vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Adrian Petre și viceprimarul Municipiului Buzău, Oana Matache.

Peste 50 de tineri au participat la acțiunea de ecologizare de la Vernești. Aceștia au fost mobilizați prin intermediul Organizației de Tineret a PSD Buzău care s-a implicat constant, de-a lungul timpului, în diverse acțiuni de protejare a mediului. Ei au strâns zeci de saci de gunoaie și s-au declarat încântați că au putut marca Ziua Pământului făcând ceva concret pentru conservarea și protejarea mediului înconjurător.

”Responsabilitatea protejării mediului ne revine tuturor și depinde de fiecare dintre noi să lăsăm în urmă o lume mai bună!” au scris social democrații buzoieni pe pagina lor de Facebook după terminarea acțiunii de ecologizare.

Acțiunea face parte dintr-o campanie mai amplă a Partidului Social Democrat pentru a marca Ziua Pământului. Astăzi, la nivel național, PSD a reușit să strângă peste 10.000 de voluntari și zeci de tone de deșeuri din toate județele țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.