Candidatul USL la președinția Consiliului Județean, Marian Cristinel Bîgiu, al cărui nume apare astăzi într-un material electoral publicat în două ziare locale, material cu tentă jenantă, jignitoare şi rău intenţionat, reacţionează la ceea ce a pus la cale contracandidatul său, Victor Mocanu, care a ajuns să se folosească de imaginea şi notorietatea cumătrului său, Constantin Boşcodeală, numai pentru a-şi atinge scopul. Cu toate acestea, Cristi Bîgiu a fost cel acuzat că joacă murdar când de fapt alți politicieni se dedau la astfel de atacuri murdare iar campania este abia la început și nu este exclus ca acestea să continue în același mod josnic.
Marian Cristinel Bîgiu spune că este ilegală folosirea numelui său în această chestiune murdară, pusă la cale de oamenii lui Mocanu, doar pentru a arunca cu noroi într-o persoană care are dreptul să candideze şi este susţinută de cea mai puternică alianţă politică a momentului, în care oamenii au încredere că vor scoate ţara la lumină. În plus, Bîgiu spune că Boșcodeală aduce clar un deficit de imagine atât candidatului USL cât și propriilor candidați la funcțiile de primari.
„Este o acțiune disperată a domnului Mocanu, este un deficit de imagine pe care un candidat USL la Primărie îl aduce unui candidat USL la Consiliul Județean, este un deficit de imagine adus și primarilor PSD, pentru că acum toată lumea trebuie să dea jos aceste materiale electorale. Din păcate, asta demonstrează că la Buzău nu ne interesează buzoienii, nu ne interesează problemele de campanie ci este vorba doar de o relație personală. Este ilegală și folosirea numelui meu pentru că nu au voie să facă așa ceva, iar ceea ce nu înțeleg este că și domnul Boșcodeală este candidat USL ca și mine și când s-au depus aceste candidaturi, există o semnătură atât a președintelui PNL George Scutaru cât și a domnului Boșcodeală, atât pe candidatura mea cât și pe candidatura dânsului. Există și o mică posibilitate, ca această poză să fie folosită fără acordul domnului Boșcodeală însă în acest caz ar trebui să avem cât mai curând reacții. Este o chestie jenantă toată această campanie, se încearcă să se folosească într-un mod ilegal sigla unui partid iar toate aceste materiale de campanie nu sunt decât o tendință de fraudă electorală”, ne-a declarat astăzi candidatul USL la președinția Consiliului Județean, Marian Cristinel Bîgiu.
În final trebuie menționat faptul că până acum, în ciuda atacurilor primite din partea primarului Constantin Boșcodeală, nici senatorul liberal Cristi Bîgiu și nici președintele PNL Buzău, George Scutaru nu i-au adus acestuia deservicii de imagine ba mai mult au declarat întotdeauna că neînțelegerile se vor rezolva și ambii candidați USL vor câștiga alegerile la Buzău.

Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. Nu este de mirare ca acesti ” domni” se intrec in metode ” democratice” pentru atingerea scopului final! Este o atitudine pe care au abordat-o inca de la desemnarea candidatului USL pentru presedintia Consiliului Judetean Buzau. De aceea ei supun acum electoratul la un spectacol de ” spalat rufe murdare cat mai vizibil”. Nu sunt niste oameni reprezentativi, nu inteleg , pentru ca nu pot, ce fel de abordarea trebuie sa foloseasca pentru obtinerea increderii oamenilor. Ei fac ce stiu ei mai bine : se cearta, se jignesc si se ” otancesc ” cu mana altora ca sa CASTIGE PENTRU SINE ! Restul …..este optiune personala de vot!

  2. Eu nu cred că voi mai rezista: trebuie să dau pe faţă toate cauzele care au dus la ruşinea Buzaului.
    Sorina are dreptate într-o oarecare măsură dar aş întreba eu oare care dintre noi ar fi încălcat o hotărâre luată la vârful conducerii?? Oare cine nu-şi dă seama dece a rupt Victor PSD! Face jocuri care nu mai ţin de nici o moralitate sau onoare. Cred că e posibil să i se împlinească cât de curând căci atunci când râcâii în rahat să trezesc şi gândacii iar unii dintre ei s-ar putea să şi vorbească!
    D-na Sorina ştiţi cât costă un BENER? Ştiţi câte a comandat şi obţinut Victor? Toate făcute să deruteze electoratul! Prea ne crede proşti!!

  3. Da ma da! Mocanu a comandat 5000 de benere da a luat0 in mana ca nu sunt corecte! face altele in timp ce adevaratul primar PAUL IULIUS NEGOITA arata ce inseamna modestia si bunul simt! Cui cere Bagiu bun simt? Astora care arunca banii cu prastia??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.