Pe zi ce trece, campania electorală devine din ce în ce mai murdară la Buzău. După ce ieri, Biroul Electoral Central i-a interzis candidatului independent, Victor Mocanu, să mai folosească afișe care conțin înscrisul „susținut de PSD” sau să mai apară alături de alţi candidaţi PSD, un alt tertip a fost pus la cale de echipa de campanie a președintelui Consiliului Județean Buzău. Folosindu-se de imaginea primarului Constantin Boșcodeală, în două ziare din Buzău au apărut machete electorale ce îl înfățișează pe candidatul USL la Primăria municipiului Buzău alături de textul „Susțin competența, inteligența, decența. Îl susțin pe Victor Mocanu. Nu îl susțin pe Bîgiu!”.
Practic, conform machetelor afișate în primele pagini ale acestor publicaţii, candidatul USL la Primăria municipiului Buzău nu-l susține pe candidatul alianţei electorale pentru președinția Consiliului Județean, ci pe cumătrul său, că na, familia-i familie iar interesele de grup primează în faţa oricăror principii politice ori planuri ale celor care au pus la cale toată această construcţie politică menită a scoate PDL de la guvernare şi din cărţi la alegerile de luna viitoare.
Astfel, din moment ce candidatul USL la Primăria municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, neagă susținerea pentru candidatul alianței politice din partea căreia candidează pentru un nou mandatm este greu de crezut că modul prin care se încearcă inducerea în eroare a electoratului are la bază vreun interes politic iar singura rațiune pentru acestă manevră rămâne doar interesul personal al celor doi cumetri, Victor Mocanu și Constantin Boșcodeală. Însă dincolo de aceste interese, e clar că cei doi şi oamenii de campanie ai lui Mocanu nu vor să facă altceva, prin aceste manevre murdare, decât să inducă în eroare electoratul. Din fericire, oamenii au avut timp să afle, atâţia ani, chiar din ziarele în care acum sunt ridicaţi în slăvi ce-i poate pielea fiecăruia dintre ei.

Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. BOSCODEALA DA DEMISIA FA BINE MARELUI ORAS DE RAHAT BUZAU .DA DEMISIA SI SCAPA SI BUZAUL DE UNUL CA TINE CARE NIMIC NIMIC NU FACI IN TOT Buzaul Ala DEMISISA nu mai incerca sa mai intii in alegeri SUNT STAZILE JALNICE TROTUAR jalnic in tot buzaul ala aunca-te de la et demisia

  2. Stimatul primar de la Buzau cu cele mai mari investitii in „mucipiul” cu pricina se calca pe bombeu investitorii si numai stiu ce sa faca?! dupa toate clasamentele datorita IMAGINATIEI sale de CEL MAI BUN GOSPODAR SI MANAGER CE ATRAGE INVESTITORII!! astia creeaza la locuri de munca ptr tineri de BUZAU ocupa antepenultimul loc din Romania!?

  3. Buzoienii vor fi cei mai prosti alegatori din tara daca mai dau votul incompetentului asta de bosco! Chiar asa de fraieri si neincrezatori n-am mai văzut! Au ieşit amândoi-boşco şi cumătru lui- ca lupii flămânzi la atac! Cheltuie banii noştri, în loc să sporească avuţia oraşului şi să sprijine dezvoltarea lui economică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.