Raluca Moraru
O adolescentă de 15 ani este căutată de polițiștii din întreaga țară după ce vineri după amiază ar fi plecat fără aprobare dintr-un centru de plasament din Buzău. Lipsa tinerei de 15 ani, Moraru Raluca Elena a fost sesizată imediat de către un asistent din cadrul centrului care a mai precizat că fata nu este la prima experiență de acest fel ea plecând în repetate rânduri din centrul de plasament unde a fost adusă de fiecare dată de polițiști.

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău a solicitat ca MORARU RALUCA ELENA să fie dată în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă activităţile în vederea depistării minorei. Adolescenta are 1,60 m înălțime, păr blond, lung până la umeri, faţă ovală, ten deschis, ochi verzi. Când a plecat din complexul de servicii comunitare era îmbrăcată cu o geacă neagră, blugi de culoare închisă şi era încălţată cu adidaşi negri.
Persoanele care deţin informaţii ce pot contribui la găsirea minorei sunt rugate să anunţe imediat cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.