motoare
Trei brăileni cu vârste între 23 si 37 de ani au fost prinși de polițiștii buzoieni în timp ce devalizau o stație de pompare ce aparține Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare. Cei trei au fost prinși în noaptea de sâmbătă spre duminică de polițiștii din Costești aflați în patrulare pe drumul ce face legătura între Costești și Gherăseni.
La vederea echipajului de poliție un bărbat de 37 de ani din Ianca a rupt-o la fugă dar polițiștii l-au prins imediat și în curtea staţiei de pompare au mai descoperit și alţi doi brăileni în vârstă de 23 şi 31 de ani.
În incinta stației de pompare au fost găsite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor un foarfece tip „gură de lup” o pereche de mănuşi din material textil, două răngi, un patent, cleştele, lanterna, mănuşile, sacoşa de rafie cu componentele din cupru, colacul din sârmă şi cele două mănunchiuri de bandă din cupru.
De asemenea, în interiorul cădirii au fost găsite mai multe fragmente de bandă din cupru provenite din dezmembrarea motoarelor electrice aflate în clădire, precum şi o sacoşă din rafie în care se aflau mai multe componente din cupru.
Cei trei brăileni au fost conduşi la sediul Poliţiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.