disparuta
O adolescentă de 15 ani care își făcea veacul prin Buzău și care este însărcinată a dispărut fără urmă din centrul maternal, fiind dată în urmărire națională după ce un angajat din unitatea de ocrotire socială a anunțat Poliția.

Adolescenta a dispărut din centru în data de 9 iunie, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Copila de 15 ani este însărcinată.
Din primele verificări efectuate de poliţişti imediat după primirea sesizării, a rezultat că tânăra era internată în centru din data de 29 mai iar în ziua dispariţiei a fost văzută în compania unui tânăr din judeţul Prahova.
La solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, tânăra Piţoi Andreea Alexandra a fost dată în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă activităţile în vederea depistării ei.
Persoanele care deţin informaţii ce pot contribui la găsirea tinerei sunt rugate să anunţe imediat cea mai apropiată unitate de poliţie. Adolescenta are 1,55 metri înălțime, faţă ovală, ten măsliniu, ochi negri, păr negru, lung şi drept, prezintă o cicatrice la nivelul obrazului drept, de aproximativ 2,5 cm şi o altă cicatrice la nivelul membrului inferior stâng, în urma unei intervenţii chirurgicale.
La data dispariţiei purta tricou cu mânecă scurtă pantalon colant de culoare mov şi papuci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.