Adunarea Generală a Acționarilor Companiei de Apă amânată, din nou, din lipsă de cvorum

0

Ședința ordinară și extraordinară a Adunării Generale ale Acționarilor Companiei de Apă Buzău programate pentru luni după amiază au fost suspendate din lipsă de cvorum și reconvocate pentru marți dimineață. Ca și la ședințele de la începutul lunii iunie hotărârea de Consiliu Local Municipal care acorda mandat de reprezentare Georgetei Cristea, conținea articole identice cu hotărârea de consiliu suspendată de instanță până la judecarea pe fond și ca urmare mandatul reprezentantului municipiului Buzău a fost considerat ilegal. Cum municipiul Buzău, reprezentat de Georgeta Cristea, deține cel mai mare număr de acțiuni la Compania de Apă Buzău, ședințele au fost suspendate din lipsă de cvorum.
Reprezentantul Consiliului Județean, juristul Mirela Oprea a solicitat lămuriri suplimentare privind legalitatea hotărârii CLM care acorda mandat de reprezentare Georgetei Cristea solicitând reprezentanților Companiei de Apă hotărârea instanței de judecată.
„Haideți să vedem cum facem, nu se poate să fie și acum aceeași problemă ca data trecută. Este totuși o altă hotărâre nu are cum să aibă același conținut. În plus cealaltă a fost revocată. Nu vă supărați dar aș vrea să verific si eu pentru că în ritmul asta tot venim la aceste ședințe degeaba”, a spus reprezentantul Consiliului Județean.
După ce a analizat documentele invocate de președintele Consiliului de Administrație și respectiv hotărârea instanței de judecată care suspendă hotărârea Consiliului Local Municipal, juristul Mirela Oprea a transmis reprezentantului municipalității că Primăria ar fi trebuit să facă apel la hotărârea instanței de judecată, lucru care însă nu s-a întâmplat și aceasta a rămas definitivă.
La rândul său, reprezentantul municipiului Buzău, Georgeta Cristea a transmis conducerii Consiliului de Administrație al Companiei că mandatul său este valabil și a contestat suspendarea ședinței din lipsă de cvorum.
„Aș vrea să se consemneze că nu sunt de acord cu cele invocate, mandatul meu de reprezentare este valabil și nu văd de ce se suspendă această ședință. Eu nu sunt jurist, dar solicit si eu să văd acea hotărâre a instanței. Deja mi-ați făcut plângere penală după ședințele trecute și în nume propriu și nici măcar nu este războiul meu. Eu sunt doar un reprezentant al acționarului, războiul dumneavoastră cu domnul Toma nu mă privește” a spus reprezentantul municipalității Georgeta Cristea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.